Implant dentar rapid


Dacă până acum reticențele în ceea ce privește un implant dentar își aveau rădăcinile în numărul de ședințe numeroase sau timpul petrecut pe scaunul medicului stomatolog, aceste inconveniente dispar odată cu tehnologia de implant dentar rapid de la Bredent. Aceste implanturi dentare cu încărcare rapidă sunt caracterizate prin rapiditatea cu care protezarea poate fi realizată, chiar și în aceeași zi cu implantarea.

Acest tip de implant dentar rapid este o soluție perfectă pentru pacienții care își doresc rezultate într-un timp foarte scurt, fără dureri și cu integrare rapidă în os.

implant dentar rapid

Implant dentar rapid – Care sunt etapele unui tratament cu implant dentar?

Prima etapa a implantului dentar

Prima etapă în ceea ce privește tratamentul cu implant dentar rapid este cea de investigație și diagnosticare în care orice clinică de specialitate va face pacientului un set de radiografii digitale pentru investigațiile de diagnosticare rapidă. Tot în această etapă, pacientului i se va realiza un plan de tratament și cu ajutorul unui soft digital. Pe baza imaginilor tridimensionale obținute de la computerul tomograf, se va realiza un ghid chirurgical digital.

A doua etapa a implantului dentar

Cea de-a doua etapă este și cea în care este realizată intervenția de inserare a implantului dentar în os. Acesta poate coincide, în funcție de materialul biologic al pacientului, chiar cu etapa protetică(în care se aplică și coroana dentară pe implant; iar pacientul pleacă din cabinet cu dintele nou complet). Această etapă pornește cu inserarea implantului dentar sub asistența ghidului chirurgical digital cu simulare 3D de plasare a implantului. Pentru confortul și siguranța pacientului, în această etapă se folosește anestezia WAND și pacientul rămâne supervizat de un medic anestezist pe toată durata intervenției.

După inserarea implantului, medicul implantolog va folosi o tehnică de vindecare rapidă, numită Endoret PRGF. Prin intermediul acesteia sunt extrase membrană și plasmă din sângele pacientului, în 8 minute, direct în cabinetul dentar. Această tehnică grăbește procesul de vindecare și procesul de regenerare, în același timp, reducând inflamarea și eliminând riscul apariției unei infecții locale.Tot în această etapă se vor acorda și recomandări legate de medicație, igienizare și îngrijirea corectă a dinților după tratament și nu numai.

A treia etapa a implantului dentar

A treia etapă este cea de prevenție și pune accentul pe de controalele regulate la fiecare 6 luni către medicul stomatolog; dar și pe profilaxie dentară care ar trebui executată de două ori pe an. Etapa post-tratament și de mentenanță este extrem de importantă pentru succesul pe termen lung al tratamentului cu implant dentar.

Beneficiile unui implant dentar marca Bredent

  • Când optezi pentru un implant dentar rapid, protezarea implantului este la fel de rapidă. Aceasta putând fi realizată în maxim 48 de ore de la inserarea implantului. Datorită eficienței acestor implanturi și durata de tratament este mai scurtă.
  • Numărul de vizite pe care va trebui să le faci la cabinet este mai scurt. Implanturile sunt concepute din materiale biocompatibile cu organismul, astfel recuperarea este rapidă.
  • Implantul se va integra foarte rapid în sistemul osos(prin suprafața Osseo-Connect).

În concluzie, implanturile de la Bredent sunt implanturi care se aplică prin cele mai noi tehnologii, oferă o garanție de 20 ani, nivelul de durere este minim, vizitele obligatorii la medicul stomatolog sunt puține; iar tu te vei acomoda cu noul tău dinte într-un timp foarte scurt. Pentru un implant dentar rapid realizat într-o clinică stomatologică specializată, nu ezita să ne contactezi.

Chiar acum, clinica Green Dental are disponibilă pentru tine o ofertă specială la Implanturile Dentare Bredent, cu încărcare rapidă. La doar 580 RON, tu vei beneficia de Bont protetic, Plan de tratament, Tomografie computerizată CBCT, dar și de extracția dentară. Mai mult decât atât, vei primi încă 80 de euro reducere dacă alegi coroanele din Zirconiu.