Implanturi dentare Bucuresti


Implant dentar Bucuresti – Reconstruirea esteticii dentare

Pierderea unui dinte impune o alegere contra timp. Trebuie să iei o decizie rapidă și scalabilă, iar opțiunea care bifează toate criteriile este implantul dentar. Implantul dentar nu redă doar aspectul estetic al zâmbetului, ci minimizează efectele negative pe care le are pierderea unui dinte asupra gingiilor, asupra osului și a dinților vecini. Dacă ești în căutare de implanturi dentare Bucuresti, află că acest tratament rămâne cea mai bună soluție de restaurare dentară și de obținere a unui zâmbet complet funcțional. Implantul dentar se introduce în maxilar pentru a prelua rolul rădăcinii dintelui lipsă. Confecționat dintr-un material biocompatibil, implantul dentar este asimilat de os, proces denumit în termeni medicali osteointegrare. Integrarea osului, proces inexistent la instalarea punților dentare, conferă rezistență implantului fără a afecta dinții vecini. Iată tot de trebuie să știi despre implanturi dentare:

Implanturi dentare Bucuresti – De ce Green Dental este alegerea potrivită?

În echipa noastră de medici îl vei găsi pe Dr. Vasile Brănici, medic dentist specializat în Implantologie, Endodonție și Stomatologie Generală. Acesta se va ocupa de conceperea unui plan de tratament personalizat nevoilor tale. Dr. Brănici recomandă apelarea la un implant în următoarele cazuri:

  1. Dacă unul sau mai mulți dinți au fost extrași se vor folosi implanturi dentare pentru înlocuirea rădăcinilor și coroane de ceramica sau zirconiu pentru înlocuirea exteriorului.
  2. Dacă toți dinții au fost extrași, atunci se recurge la inserarea a 4 sau 6 implanturi dentare peste care se vine cu o structură protetică cu 12 coroane. Această soluție de tratament este cunoscută sub denumirea de All-on-4, All-on-6 sau SKY Fast & Fixed.

Contraindicații implanturi dentare

Implantul dentar poate fi utilizat de orice pacient, nefiind unul dintre tratamentele stomatologice care prezintă contraindicații absolute. Există însă cazuri în care starea generală de sănătate a pacientului nu este prielnică unui astfel de tratament. Printre afecțiuni enumerăm diabetul necontrolat, cancerul, afecțiuni osoase. Dacă în trecut vârsta pacientului era importantă pentru rata de succes a implantului, acum acest considerent nu mai este un impediment.

Cu toate acestea, există anumiți factori care favorizează inserarea implantului și pe care un candidat ideal ar trebui să le bifeze:

  • Absența infecțiilor sau a inflamațiilor
  • Absența cariilor care pot cauza infecții
  • O bună densitate osoasă
  • Un istoric lipsit de boli parodontale
  • Igiena dentară corect efectuată

Igiena orală reprezintă un factor foarte important care determină rata de succes a tratamentului. Pentru a verifica dacă urmezi tehnicile corecte de periaj, poți consulta articolele referitoare la acest subiect de pe pagina noastră de Blog.

Pentru a beneficia de un tratament personalizat cu implanturi dentare Bucuresti la clinica Green Dental, te poți programa pentru un consult la numărul de telefon 0723. 602.020 sau folosind formularul de contact de aici. De asemenea, nu rata promoția pentru implanturi dentare SKY FAST & FIXED. Nouă ne pasă de zâmbetul tău!