EXCLUSIVE LASER DENTISTRY Gift Card
Gift Card 50% OFF
pentru obturațiile dentare realizate cu
Laser Waterlase®
Completează formularul și revendică
EXCLUSIVE LASER DENTISTRY Gift Card


Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații sau informāri de marketing despre tratamentul solicitat.
*Toate câmpurile sunt obligatorii
**Vezi Regulamentul campaniei


+40 745 20 30 10

Stomatologia LASER

 • Tehnologia Waterlase®

  Tratamentele dentare cu tehnologia Waterlase® sunt unele dintre cele mai avansate
  tratamente dentare în prezent.

  Waterlase® folosește o tehnologie patentată care combină energia luminoasă concentrată cu un jet de apă, pentru un tratament dentar precis și o experiență cât mai confortabilă.

  De ce Tehnologia Waterlase® pentru tratamentul cariilor dentare ?

  • Un tratament minim invaziv, cu vindecare mai rapidă
  • Confort sporit datorat gradului foarte scăzut de afectare a țesuturilor sănătoase
  • Eficiență dovedită prin scăderea gradului de apariție a infecțiilor după realizarea tratamentelor
  • Precizie maximă în realizarea tratamentelor, sângerare minimă
  • Tratarea problemelor dentare în mai multe zone din cavitatea bucală într-o singură ședință
  • O doză redusă de anestezic
  • Înlocuirea frezei dentare
PROGRAMEAZĂ-TE

DE CE SĂ ALEGI CLINICA Green Dental

icons
STOMATOLOGIA LASER

Laserul stomatologic oferă un avantaj major: o experiență mult mai plăcută pentru pacient în cabinetul medicului dentist, datorită eliminării senzației de durere. În plus, poate trata numeroase afecțiuni stomatologice, fie că vorbim despre țesuturi dure (dinte și os), fie că vorbim despre țesuturi moi (mucoasă, gingie).

icons
PATIENT CARE COORDINATOR®

Pentru a ne asigura că sunteți constant informat și implicat în toate etapele tratamentului, un Patient Care Coordinator® dedicat va fi responsabil ca dvs. să aveți o călătorie confortabilă la capătul căreia veți obține zâmbetul sănătos și frumos pe care vi l-ați dorit mereu.

icons
DIAGNOSTIC MULTIDISCIPLINAR

Fiecare pacient beneficiază de expertiza unei echipe medicale multidisciplinare, cu certificări și studii post-universitare în SUA sau Europa. Planul de tratament personalizat nevoilor dumneavoastră vă fi realizat de medicii coordonatori acreditați la nivel international

icons
PROTOCOL DE360Safety®

Respectăm protocoale stricte de sterilizare pentru a garanta siguranța tratamentului. Toate protocoalele sunt conforme cu reglementările Colegiului Medicilor Dentiști și îmbogățite cu elemente din protocoalele clinicilor dentare din Germania, UK, SUA și Franța.

BE AMAZED BY WATERLASE®

Beneficiile Waterlase®

icons
CONFORTABIL

Waterlase® folosește energia laser și o pulverizare blândă de apă pentru a efectua o gamă largă de proceduri dentare - fără căldură, fără vibrații și fără presiunea specifică frezei dentare. În cadrul multor proceduri, este posibil să fie folosită o cantitate mai mică de anestezic sau chiar deloc.

Sistemul multi-premiat Waterlase® reprezintă o alternativă delicată la instrumentele dentare tradiționale

icons
EFICIENT

Cu Waterlase®, vizita la stomatolog poate dura mai putin, intrucat nu va mai fi nevoie de anestezie de cele mai multe ori.

Astfel, numărul vizitelor pacientului la clinică se va diminua considerabil, pentru că medicul îi va putea realiza mai multe proceduri într-o singură ședință.

Waterlase® combină apa, aerul și energia laser pentru a tratata afecțiunile dentare simple sau complexe, având totodată potențialul de a reduce riscul de infecție datorită faptului că nu întra în contact direct cu dintele.

icons
PRECIS

Un medic care folosește Waterlase® în practica lui curentă poate elimina cariile mult mai precis cu laserul decât cu o freză dentară obișnuită.Laserul este minim invaziv și indepărtează selectiv tesuturile dentare afectate, păstrând mai mult din structura dentară sănătoasă. Mai mult decât atât, în cazul interventiei cu Waterlase® nu mai apar acele micro-fracturi ce se produc la nivelul dintelui când este folosită freza dentară. În plus, studiile arată că salvarea dinților naturali vă poate scuti de disconfortul și costul coroanelor, protezelor dentare și implanturilor.

Regulamentul campaniei:

 • Planul de tratament va fi stabilit de echipa medicală GREEN DENTAL și agreat împreună cu pacientul.
 • Campania se desfășoară exclusiv online și este activă pănă la 15 aprilie 2023.
 • GREEN DENTAL
  0745 20 30 10

  Adresa
  Str. Grigore Alexandrescu, nr. 7, sector 1, București

  Program:
  Luni – Vineri: 08 – 21
  Sâmbătă: 09 – 14
  Duminică: închis

  Sună acum Programează-te Whatsapp