cat costa un aparat dentar

Cat costă un aparat dentar: În ce categorii se împart prețurile?

Ultima modificare pe 23 iunie, 2022


Preocuparea pentru zâmbet este o grijă contemporană absolut justificată. Studiile au dovedit importanța zâmbetului atât pentru stima de sine cât și pentru modul în care ești perceput de cei din jur.

Desigur, o dantură îngrijită denotă o persoană îngrijită, ce oferă atenție detaliilor și care se dedică imaginii sale în societate. Din acest motiv, atât angajatorii cât și clienții caută să angajeze sau să interacționeze cu oameni zâmbitori, curați și prezentabili.

Zâmbetul este acea primă carte de vizită; iar hainele, manichiura, coafura sunt CV-ul de prezentare al oricărui om.Tu ce ai dori să spună despre tine? Ai dori ca rezumatul tău să conțină defecte de ortodonție, carii interdentare și halitoză?

Din acest motiv, noi considerăm că priaparat dentaroritatea pacienților nu ar trebui să fie cat costa un aparat dentar; ci care sunt cele mai eficiente și accesibile aparate dentare de pe piață și care sunt sfaturile stomatologilor cu privire la acestea. Știm cât de important este prețul aparatului dentar; din acest motiv acest articol va dezbate atât acest aspect cât și beneficiile tratamentului ortodontic pentru pacienți. Cât costă un aparat dentar? Informații complete în cele ce urmează!

cat costa un aparat dentar

Cât costa un aparat dentar în funcție de materialul din care e confecționat

Specialiștii Green Dental îți pot oferi o gamă variată de aparate dentare din care vei alege, împreuna cu medicul specialist în Ortodonție, opțiunea potrivita ție. Medicii noștri au un portofoliu bogat când vine vorba de tratamente ortodontice și te pot ghida în direcția ideală pentru un zâmbet sănătos.

Cât costa un un aparat dentar ceramică

Efectul estetic al aparatului dentar din ceramică este maximizat datorită, în primul rând, culorii materialului folosit. Întrucât ceramica simulează nuanța dinților, purtătorul de aparat dentar poate masca acest accesoriu.

Însă, spre deosebire de aparatele dentare clasice din metal, riscul utilizării unuia din ceramica este acela de a sparge sau de a dezlipi piese. Pentru a evita acest rezultat, presiunea exercitată va fi mai mică și în consecință durata tratamentului se va prelungi.

Însă diferențele intre aparatul clasic și cel de ceramică sunt mici; iar rezultatele obținute la final sunt chiar mai bune folosind a doua opțiune. Deși un aparat dentar din ceramică e mai costisitor decât cel clasic, rezultatele justifică diferența de preț.

Cât costa un aparat dentar din safir

Brackeții din safir sunt transparenți, insesizabili și nu favorizează dezvoltarea plăcii bacteriene. Sunt confortabili pentru toți purtătorii și, spre deosebire de aparatul dentar din ceramica, cel din safir e superior ca rezistență.

Specialiștii Green Dental sunt unanim de acord ca această tehnologie oferă raportul cel mai bun între estetică și eficiență. De asemenea, raportul calitate preț este, de asemenea, un atuu.

Cât costa un aparat dentar Incognito

Din punct de vedere estetic, nu există o altă opțiune care să egaleze performanța acestui aparat dentar.
În cazul unor așteptări estetice superioare, vă recomandăm tratamentul Incognito care a inovat sfera ortodonției. Aparatul dentar Incognito este, după cum sugerează chiar numele, ascuns vederii, fixat, spre deosebire de aparatul clasic sau din safir/ceramică, pe spatele dinților; iar rezultatele oferite se caracterizează în primul rând prin rapiditate.

Cu alte cuvinte, pe lângă estetica inovatoare, acest aparat se remarcă prin durata de tratament mai scurtă. În plus, brațele sale sunt 100% customizate în funcție de nevoile individuale ale pacienților și reflectă perfect conturul dinților, minimizând disconfortul în timpul purtării. Toate aceste calități însumate mai sus justifică în întregime costurile sale. Pentru detalii privind costurile unui aparat dentar Incognito, adresați echipei Green Dental. Vi se va oferi opțiunea de tratament ortodontic care corespunde nevoilor dumneavoastră.

Pentru o întelegere mai bună asupra serviciilor Green Dental de ortodonție, puteți consulta oricând pagina noastră de Tarife unde veți putea afla cât costa un aparat dentar în funcție de gama dorită. Iar dacă sunteți pregătit să vă corectați anumite defecte dentare, atunci clinica noastră este la o programare distanță.