aparat dentar incognito

Aparat dentar Incognito: corecția invizibilă de care ai nevoie


Aparatul dentar nu s-a bucurat niciodată de o reputație prea strălucită; de obicei, el semnala fie un elev (prea) studios, fie rățușca cea urâtă a filmelor hollywoodiene. Un paradox, dacă e să luăm în considerare rolul de drept al aparatului dentar: acela de a îmbunătăți înfățișarea unei persoane. Mulți adolescenți și adulți au preferat să renunțe la încercările de corectare a alinierii danturii de teama stigmatului social. Necântărind faptul că o perioadă limitată de corecție va fi recompensată cu o perioadă nedeterminată de încredere în propria înfățișare. Însă evoluția galopantă a tehnologiei a reabilitat reputația aparatelor dentare prin versiunea revoluționară apărută în 2004: aparat dentar Incognito.

aparat dentar incognito

Ce înseamnă mai exact un aparat dentar Incognito?

După cum sugerează și numele, aparatul dentar Incognito se axează pe caracteristica nedetectabilă, fiind montat pe partea din spate a dinților. În plus, acesta este realizat cu ajutorul tehnologiei computerizate, putând fi personalizat pentru fiecare pacient în parte. O astfel de tehnologie sporește adaptabilitatea la caracteristicile dentare ale fiecărui pacient.

Mai mult, brackeții sunt realizați din aliaje de aur. Acest material reduce drastic riscurile privind apariția unor alergii sau a cariilor dentare.

De ce să porți aparat dentar Incognito?

Pentru început, e important de realizat faptul că aparatul dentar de orice fel are un impact asupra danturii care depășește partea estetică. Poziționarea incorectă a dinților conduce rapid la apariția cariilor, a depozitelor de tartru, expune rădăcina dintelui și crește radical riscul de pierdere al dinților. De asemenea, mușcătura are o importanță ridicată pentru estetica dinților! Medicii Green Dental oferă aceeași atenție ambelor aspecte. De altfel, un zâmbet perfect alb e insuficient dacă nu mesteci și nu vorbești corect.

Pe scurt, aparatul dentar Incognito este invizibil pentru cei din jur, eficient și confortabil. Aparatul dentar Incognito dispune de brackeți individualizați (fapt ce minimizează riscul de desprindere) și reduce riscul de leziuni la nivelul gurii, datorită localizării pe partea din spate a dinților.

Noi considerăm că întrebarea potrivită nu este de ce să porți aparatul dentar invizibil Incognito, ci de ce să NU porți acest aparat?.

Aparat dentar Incognito: Procesul de instalare

Montarea aparatului dentar Incognito este similară cu metodele folosite pentru aparatele dentare clasice, îmbunătățită însă de acuratețea tehnologiei optice 3D. Împreună cu medicul Green Dental, se va stabili cel mai potrivit tratament pentru nevoile și dorințele tale cu ajutorul radiografiilor și a modelelor de studiu. Trebuie ținut cont că există posibili paşi adiţionali în atingerea obiectivelor: extracţii sau lucrări restaurative. A doua etapă o reprezintă realizarea amprentelor arcadelor urmată de confecţionarea brackeţilor în laboratorul dentar. La următoarea vizită, un medic specialist Green Dental va monta brackeţii şi va fixa arcul la tensiunea necesară îndreptării danturii.

Însă, contrar așteptărilor, munca aparatului dentar nu se va păstra fără mentenanță. După scoaterea aparatului dentar Incognito este recomandată purtarea aparatului de contenţie o perioadă pentru a împiedica dinţii să revină în poziţia lor iniţială.

Noi sperăm că ți-am reîmprospătat perspectiva asupra unui produs clasic dar care a suferit îmbunătățiri demonstrabile. Dacă alinierea dinților este un subiect ce te umple de stres și nesiguranță, atunci de ce să nu faci pasul cel mare către un aparat dentar Incognito? Fără îndoială, este o investiție care, îngrijită corespunzător, nu se ruinează niciodată.