dentist bucuresti

5 sfaturi pe care să le ai în vedere atunci când mergi la stomatolog


Unii dintre noi ajung des la un medic stomatolog, alții își petrec aproape o viață fără să stea pe un scaun de dentist. Cel mai sigur lucru este că de obicei îmbrățișăm medicina dentară cu reticență și aproape de fiecare dată apelăm la ajutorul medicilor stomatologi doar atunci când este prea târziu. Am pregătit o lista cu câteva sfaturi pe care să le ai în vedere atunci când mergi la dentist Bucuresti.

dentist bucuresti

Nu consuma cafea sau băuturi ce conțin cofeină înainte să mergi la stomatolog

Cofeina este principalul dușman al anestezicelor. Dacă înainte de o vizită la medicul stomatolog ai consumat chiar și o cantitate mică de cafea sau alimente ce conțin cofeină, șansele sunt foarte mari să ai parte de o ședința dureroasă sau neplăcută. Ba chiar mai mult, această ar putea fi reprogramată, iar timpul tău ar fi pierdut.

Cauți dentist Bucuresti? Ai foarte mare grijă cum îți alegi medicul stomatolog

Nu punem la îndoială calitatea serviciilor medicale oferite de stomatologii din capitală, dar proverbul „Unde-s mulți puterea crește”, nu este valabil și aici. Nu ai nevoie de mai mulți medici stomatologi pentru a-ți fi satisfăcute nevoile. Recomandăm să te informezi foarte bine înainte de a alege unde vrei să urmezi un tratament. Un serviciu de calitate, oferit de medici cu experienţă vastă, cu studii şi certificări internaţionale, oferă o siguranţă actului medical. Mergi la sigur şi pe termen lung scazi costurile. Alege un serviciu bun în pofida unui serviciu ieftin.

Nu te prezenta la stomatolog fără să-ți asiguri o igienă orală corespunzătoare

Deși nu este deloc frumos să afișezi o dantură neîngrijită atunci când mergi la stomatolog, aici este și vorba de respectul față de doctorul care va „acționa” acolo unde tu ai nevoie. Când intri în cabinet, te aștepți să fie curățenie iar totul trebuie să strălucească. Ei bine, același lucru trebuie să îl oferi și tu atunci când mergi la o ședință de detartraj de exemplu, sau o obturație, sau orice scop ar avea vizita ta la un medic stomatolog.

Spune-i medicului ce probleme ai. Nu lăsa rușinea să aducă tăcerea

Deși avem sediul în București, tratăm pacienți din întreaga țară, lucru care ne oferă o viziune de ansamblu a întregii game de afecțiuni dentare. Când mergi la stomatolog nu trebuie să te ascunzi. Trebuie să fii deschis, să îi spui medicului exact ceea ce te deranjează. El este acolo să te trateze și să te ajute să ai zâmbetul pe care ți-l dorești. Aici, la Green Dental, atingem cele mai înalte standarde, deci data viitoare când cauţi dentist Bucuresti, fii sigur că faci alegerea potrivită. Mereu am susținut comunicarea, tocmai pentru a oferi servicii cât mai complete.

Pune întrebări. Indiferent care ar fi nedumerirea

Nu știi cum să folosești ața dentară? Ai vrea să cunoști cele mai bune tehnici de periaj dentar dar ți-e teamă să întrebi? Suntem mereu fericiți că putem oferi sprijin în îmbunătățirea tehnicilor prin care tu îți poți îngriji dantura. De asemeanea, pentru a înlătura orice dubiu în privința procedurilor dentare, poți întreba fiecare medic din clinica Green Dental despre planul de tratament ce urmează să fie aplicat. În acest fel tu te simți confortabil, iar medicul își poate face meseria în cele mai bune condiții.