aparat dentar safir bucuresti

Ai încredere în tine, alege să porți aparatul dentar Safir!


Zâmbet estetic, corectarea mușcăturii și creșterea stimei de sine? 3 așteptări, o singură soluție – aparat dentar Safir Bucuresti!

Numărul adulților care aleg tratamente ortodontice a crescut considerabil în ultimii ani, iar acest lucru se datorează faptului că tot mai mulți oameni înțeleg că un zâmbet sănătos poate crește semnificativ calitatea vieții.

Aproximativ 30-35% din numărul total al pacienţilor din cabinetul medicului specialist ortodont sunt adulți, însă, dincolo de statistici, ceea ce trebuie să știi este că poți avea un zâmbet perfect estetic și funcțional la orice vârstă. REMEMBER, AGE IS JUST A NUMBER!      

Îți dorești dinți mai drepți, dar în același timp vrei un aparat dentar care să nu atragă atenția? Atunci ai nenumărate motive să alegi un aparat dentar Safir Bucuresti!

4 motive pentru care să alegi un aparat dentar Safir în Bucuresti:

  1. Este discret, aproape invizibil atunci când este purtat

Brackeții sunt realizați dintr-un cristal transparent (Safir), compatibil cu smalțul dinților, de aceea, atunci când este purtat, este foarte putin vizibil.

  1. Nu absoarbe coloranți, deci nu devine inestetic

Brackeții aparatului dentar Safir rămân incolori pe tot parcursul tratamentului, datorită structurii microcristaline și a suprafeței lor uniforme, care nu permite acumularea plăcii bacteriene.

  1. Este confortabil

Pentru că este realizat din materiale cu o textură ușoară, care nu creează disconfort, un aparat dentar Safir este foarte ușor de purtat.

  1. Preț avantajos

Aparatul dentar Safir are un preț convenabil, fiind acum disponibil la prețul celui metalic.

Singurul regret pe care îl poți avea este că nu ai început mai devreme tratamentul ortodontic! Cu un zâmbet atractiv capeți încredere în relațiile cu cei din jurul tău, personale și profesionale. Nu este niciodată prea târziu pentru a purta aparatul dentar!

În plus, în perioada 1 martie – 30 aprilie 2018, la Green Dental îți poți asigura #ConfidentSmile, profitând de promoția cu 400 euro reducere la un aparat dentar Safir Bucuresti! Programează un consult de specialitate acum.  

aparat dentar safir