Alege ZOOM, #1 in albirea dentară!


Albirea dintilor devine pe zi ce trece tot mai populară.

Tratamentul pentru albirea dintilor ZOOM Advanced Power este principala opţiune a pacienţilor din SUA şi cea mai iubită modalitate de a avea un zâmbet impecabil.

Conform unui studiu realizat de către Academia Americană de Estetică Dentară, 99, 87% dintre persoanele intervievate au afirmat faptul că un zâmbet frumos joacă un rol important în dezvoltarea vieţii sociale, 74% consideră că o dantură urâtă îţi poate afecta cariera, iar 96% dintre aceştia sunt de părere că zâmbetul este esenţial în crearea unei impresii bune persoanelor de sex opus.

Este atât de simpu să ai un zâmbet strălucitor… în doar 60 de minute!

Tratamentul pentru albirea dintilor numarul 1 in SUA!

Acum în clinica Green Dental ai la îndemână metoda de albire profesională #1 în SUA.
Acest tratament de albire profesională cu lampa plasmă ZOOM îţi asigură atât o albire maxima, cât și siguranţa unui chip de invidiat și întinerit cu 10 ani.

Alb și strălucitor… Sunt principalele efecte ale tratamentului ZOOM Advanced Power. În plus, acesta este uşor de realizat, iar rezultatele se văd imediat.

Îţi este frică de durere? Nu ştii ce presupune acest proces?

Albirea dintilor ZOOM Advanced Power poate oferi rezultate de până la câteva nuanţe. Buzele şi gingiile tale sunt acoperite, iar pe suprafaţa dinţilor se aplică gelul de albire. O lumină specială este aşezată deasupra lor pentru a activa şi a spori intensitatea albirii. Tu te vei relaxa, iar dinţii tăi vor deveni mai strălucitori cu fiecare minut.

Fă primul pas în drumul spre succes!

“GROZAV zâmbet! Toți prietenii mă întreabă cum am reușit să obțin acest zâmbet de milioane și sunt nevoită să recunosc că este numai meritul vostru. Acest tip de albire funcționează atât de bine, încât poți obține rezultate minunate încă de la prima ședință. Îmi place la nebunie! “ – Vanesa Nestoriuc, pacient Green Dental.