estetica dentara bucuresti

Cum alegem medicul specialist în estetică dentară


Decizia de a-ți transforma zâmbetul cu ajutorul tratamentelor de estetica dentara Bucuresti are un impact la fel de mare atât pentru sănătatea ta, cât și pentru viața personală și profesională. 89% dintre persoanele care au făcut acest pas spun că și-au îmbunătățit stima de sine. De asemenea, cei din jur i-au considerat ca fiind mai atrăgători, inteligenți și de succes, conform unui studiu realizat de către Academia Americană de Cosmetică Dentară.

estetică dentară

“Un tratament reușit îți poate schimba viața în bine, la fel cum unul eșuat mai degraba îți va afecta sănătatea în mod negativ. Pentru a evita situațiile neplăcute, este indicat ca pacienții să cerceteze amănunțit informatii în legătură cu clinica și medicul specialist care urmează să le redea zâmbetul. Tendința multor oameni este de a merge pentru ședințele de rutină la o clinică în imediata vecinătate. Dar în cazul tratamentelor mai complexe, precum cele de estetica dentara, recomand să ia în calcul alți factori decisivi. Din păcate, în România, pacienții încă nu au dezvoltat un reflex de a veni la 6 luni la cabinet pentru controlul de rutină sau pentru ședințele de profilaxie periodică. Tocmai de aceea, ei ajung atunci când deja s-a instalat durerea… Alegerea unui specialist potrivit pare dificil de facut, mai ales cand singurul lor gând este să oprească durerea”, ne menționează dr. Daniela Georgescu.

4 criterii în alegerea unui medic specialist bun:

Ai încredere în medici cu experiență și recomandări bune

Un medic stomatolog cu experiență îți va da întotdeauna încrederea că rezultatul final nu va fi altul decât excepțional. Medicii specialiști Green Dental transformă zâmbete de peste 10 ani iar dovadă pentru dedicarea și rezultatele lor stau miile de pacieți mulțumiți care revin cu plăcere.

Rezultate predictibile cu ajutorul tehnologiilor digitale

Estetica dentară

Un medic bun știe cât de importante sunt tehnologiile pe care le folosește. In clinica Green Dental folosim cele mai avansate tehnologii digitale pentru rezultate predictibile si un confort sporit al pacienților. Radiografiile digitale produc un nivel scăzut de radiații, care nu influențează calitatea radiografiei. Investigatiile de tip CBCT ajută la diagnosticarea imediată și precisă. Laboratorul dentar folosește tehnologia CAD – CAM pentru rezultate similare dinților naturali. De asemenea, cu ajutorul Digital Smile Design pacienții pot previzualiza digital zâmbetul final încă de la prima vizită.

Sectia de estetica dentara Bucuresti este reprezentata de munca in echipă

Pe lângă calitățile “artistice” și medicale ale specialistului, în tratamentul de estetica dentara Bucuresti, echipa de suport joacă un rol critic. Calitatea lucrării depinde direct de aptitudinile tehnicianului dentar iar asistenții și ceilalți specialiști pot oferi o abordare multidisciplinară tratamentului. Toate lucrările dentare Green Dental se realizează în laboratorul dentar propriu. Design-ul unic, lucrat manual într-o reproducere fidelă a dintelui natural nu ar fi posibil fără tehnicienii cu pregătire în știința cosmeticii dentare, care tratează fiecare lucrare ca pe o mică operă de artă și știu să aleagă corect materialele de lucru pentru a obține cele mai bune rezultate.

“Întotdeauna este vorba despre o muncă în echipă. Între medic și pacient, între medic și laborator, între medic și asistent. Până la urmă, nu facem rabat la timpul pe care îl acordăm fiecărui pacient pentru că ne dorim să îi înțelegem dorințele și să îl mulțumim… și pentru asta, avem nevoie să colaborăm cu el în toate etapele tratamentului”, ne confirmă dr. Ana Maria Drăgoi.

Calitatea unui tratament se reflectă de cele mai multe ori și în costuri 

Calitatea, nu prețul, serviciilor stomatologice, ar trebui să reprezinte factorul principal în luarea deciziei de cumpărare. Nu căuta oferte incredibile, ci un medic specialist care îți poate oferi zâmbetul pe care ți-l dorești, la un preț și perioadă de timp corecte. Dacă vei lua decizia doar în funcție de preț, nu exclude posibilitatea să cheltuiești de 2 ori mai mult bani reparând greșeli. După prima consultație la Green Dental, vei putea analiza, împreună cu medicul, planul de tratament personalizat precum și soluțiile financiare. Atunci când vine vorba de sănătatea ta, nu lua decizii pripite. Discută cu medicul tău despre cele mai bune tratamente și așteptările pe care le ai de la acesta. Un zâmbet frumos și sănătos este rezultatul unei bune comunicări între tine și medicul tău dentist.


Ai întrebări legate de sectia de estetica dentara Bucuresti, ori tratamentul cu fațete si coroane dentare? Programează-te acum la o consultație iar specialiștii noștri îți vor răspunde cu profesionalism și potrivit nevoilor tale.