aparat dentar bucuresti

5 motive pentru a purta aparat dentar


Cele mai cunoscute 5 motive pro aparat dentar

Tratamentul ortodontic și implicit purtarea aparatului dentar nu are vârstă. Dimpotrivă, ca adult, purtarea unui aparat dentar are un impact mult mai puternic asupra calității vieții tale datorită beneficiilor obținute. Informează-te acum despre un aparat dentar Bucuresti!

Nu este niciodată prea târziu pentru un zâmbet perfect. Alege să porți un aparat dentar Safir, cu multiple avantaje. La clinica Green Dental din București ți se oferă posibilitatea de a purta un aparat dentar Safir, invizibil, confortabil și la preț avantajos.

  1. Zâmbet perfect. Alinierea corectă a dinților este prima condiție pentru un aspect atrăgător al dinților. Acest detaliu care pentru mulți pare nesemnificativ, odată dobândit transformă fizionomia feței și o întinerește. Însă, îndreptarea dinților nu trebuie realizată doar din motive estetice.
  2. Mușcătura corectă.Malocluzia  reprezintă raportul anormal în care dinții inferiori vin în contact cu cei superiori și generează tulburări funcționale, fizionomice și chiar psihologice. În ceea ce privește funcționalitatea, afectarea implantării dinților în os duce la mobilitatea, fracturarea și chiar pierderea lor.
  3.  Igiena mai bună. Dinții înghesuiți și/sau încălecați nu se igienizează corect. Astfel, îndreptarea dinților asigură menținerea sănătății noastre orale în primul rând prin facilitarea curățării naturale a dinților.
  4. Digestie și vorbire îmbunătățite. Malocluzia are ca efecte tulburări de masticație, de deglutiție (inghițire) și chiar de fonație (vorbire).
  5. Dinți sănătoși pe viață. Corectarea malocluziei previne abraziunea dentară și apariția bolii parodontale. Mai mult, înseamnă o igienă orală corespunzătoare care previne apariției cariilor și a inflamațiilor gingivale.

Fie nu știm că avem nevoie, fie suntem reticenți în a purta aparat dentar, mulți dintre noi nu purtăm aparat dentar cu riscuri grave asupra sănătății noastre orale. Nu vă lăsați descurajați de durata îndelungată a tratamentului, beneficiile obținute compensează 100% timpul și bugetul investit.

Vă așteptăm la o consultație pentru un aparat dentar Bucuresti.