aparat dentar lingual

WIN, cel mai nou aparat dentar lingual


Tratamentul ortodontic, și implicit, purtarea unui aparat dentar lingual este recomandată de către specialiști la orice vârstă. Mai mult decât atât, ca adult, purtarea aparatului dentar are un impact mult mai puternic asupra calității vieții tale datorită faptului că zâmbetul va avea un aspect întinerit.

Medicii ortodonți sunt cei mai în măsură să ofere informații despre tipurile de aparate dentare pacienților care asociază ideea de a purta un aparat dentar  cu brackeții metalici pe care îi poartă copiii sau adolescenții.

Un aparat dentar lingual WIN este un tratament accesibil, 100% personalizat, eficient și estetic cu un aparat personalizat  bazat pe o tehnologie germană. Realizat printr-o tehnologie CAD-CAM cu o precizie crescută, aparatul este insesizabil din exterior deoarece este plasat pe interiorul dinților. Brackeții sunt foarte plați fapt ce contribuie la confortul crescut al pacientului, iar riscul apariției cariilor este foarte scăzut.

Beneficiile unui aparat dentar lingual WIN sunt:

  • Design-ul personalizat asigură un confort sporit                                                          
  • Durata tratamentului este mai mică decât în cazul tratamentelor ortodontice clasice
  • Este invizibil, ceea ce înseamnă că nimeni nu va remarca aparatul dentar, ci doar faptul că poziția dinților se schimbă.
  • Brackeți adaptați perfect la forma dintelui

Programează-te acum la unul dintre medicii noștri specialiști în Ortodonție și redescoperă frumusețea zâmbetului tău!