SAFIR – aparatul dentar complet transparent acum și în România!

Tom Cruise îl poartă cu mândrie. Niki Taylor strălucește pe covorul roșu cu zâmbetul său larg, iar Chris Rock le zâmbește fanelor mai mult ca niciodată … Ce au ei în comun? Aparatul dentar Safir, un instrument invizibil ce le oferă acel « Great Smile » la care visăm cu toții.

Se știe că aparatul dentar îți asigură un zâmbet impecabil, însă faptul că este vizibil te poate determina de multe ori să amâni purtarea lui și, implicit, să amâni îmbunătățirea imaginii tale.

Deoarece înțelegem dorința fiecărui om de a avea un zâmbet atrăgător chiar și în timpul tratamentului ortodontic, îți oferim varianta estetică a clasicelor aparate dentare. GreenDental iti ofera servicii de ortodontie, la un preț aparat dentar scăzut. La Green Dental poți opta pentru preferatul celebrităților: aparatul dentar Safir.

Ce te va determina să îți transformi zâmbetul? Principalele 3 atuuri ale sale:

  1. Este invizibil: brackeții aparatului dentar Safir, deși montați pe partea exterioară a dinților, aceștia sunt realizați dintr-un cristal transparent, ce îi face imposibil de observat de către cei din jur.
  2. Nu se colorează: brackeții aparatului dentar Safir rămân incolori pe tot parcursul tratamentului, datorită structurii microcristaline și a suprafeței lor uniforme.
  3. Este foarte ușor de purtat: materialul din care este realizat acest aparat dentar îl face mai confortabil și astfel, mai ușor de purtat o perioadă îndelungată de timp.

Un zâmbet frumos îți poate asigura succesul! Programează-te și afla de la medicul tău ortodont care este rețeta pentru ca zâmbetul tău să fie perfect!