aparat dentar invizibil

Incognito: zâmbet de Hollywood la orice vârstă


Mereu ţi-ai dorit un zâmbet de Hollywood, nu-i aşa? Dar ce-ai spune dacă într-un timp foarte scurt zâmbetul tău ar fi perfect, iar tu nu ai fi nevoită să faci niciun efort pentru a-l obţine? Mai mult, cei din jurul tău ar observa doar rezultatul: o dantură impecabilă, un plus de încredere şi o imagine întinerită cu 10 ani! Toate acestea sunt posibile cu ajutorul unui aparat dentar invizibil Incognito.

Cât de diferit este INCOGNITO® faţă de aparatele dentare clasice? De ce ai opta pentru această soluţie?

Iată 5 avantaje ale unui aparat dentar invizibil INCOGNITO®:

  1. Este complet invizibil din exterior

Acest aparat este denumit după principala sa caracteristică, şi anume faptul că este invizibil. Montat pe faţa interioară a danturii, INCOGNITO® este imposibil de observat de către cei din jur. Astfel, nimeni nu va şti secretul zâmbetului tău impecabil.

  1. Este uşor de purtat

Un motiv pentru care acest aparat este atât de solicitat în SUA este faptul că prezintă un disconfort minim. Datorită structurii sale şi a modului în care este montat, acesta împiedică apariţia defectelor de vorbire şi a senzaţiei neplăcute provocate de clasicele aparate dentare.

  1. Este 100% personalizat

Cu ajutorul tehnologiei moderne, INCOGNITO® este personalizat în totalitate. Datorită acestei caracteristici, el este mai precis. Astfel, ai siguranţa că vei obţine rezultatul pe care ţi-l doreşti, indiferent de gravitatea problemei tale dentare.

  1. Tratamentul este mai scurt

Un alt avantaj major al aparatului invizibil este faptul că tratamentul durează mult mai puţin. Acţiunea exactă şi materialul din care este realizat duce la obţinerea mai rapidă a rezultatului dorit şi, implicit, la mai puţine vizite în cabinetul stomatologic.

  1. Rezultatele sunt imediate

În cazul aparatelor dentare clasice, procesul de îndreptare a dinţilor este mult mai lent, fapt ce determină apariţia unor rezultate vizibile în primele luni. Cu ajutorul aparatului invizibil INCOGNITO®, efectele sunt imediate.

Programează-te acum pentru a afla mai multe detalii!