implant bredent

De ce un implant Bredent poate fi soluția problemelor tale dentare


Modul în care tehnologia evoluează în domeniul stomatologic ne-a anulat orice nevoie de a întreba: de ce să repar problemele mele dentare? Acum, singura întrebare viabilă este: de ce să nu îmi rezolv problemele mele dentare? Bucurându-ne de tratamente dentare eficiente, tehnologizate, minim invazive și cu efecte de durată, acum putem soluționa orice sursă de disconfort sau griji am avea. În ceea ce privește implanturile dentare din clasa middle, Bredent este cel mai întâlnit implant dentar în clinicile moderne. Cu peste 40 ani de experiență, Bredent garantează calitatea prin utilizarea materialelor durabile, ușor acceptate de către organism. Tipurile de implant dentar oferite de Bredent pot fi întrebuințate în toate cazurile posibile. Iată care sunt beneficiile unui astfel de implant dentar Bredent.

Beneficii implant Bredent

Producatorul Bredent oferă o paletă largă de tipuri de implant, inclusiv renumitul sistem Fast and Fixed, o alternativa ideala la proteza dentara mobilă care este înlocuită cu dinți ficși în 24 de ore. Dintre beneficiile unui astfel de tratament executat în clinica Green Dental din București enumerăm:

  • Stabilitate ridicată a implantului încă de la inserarea acestuia;
  • Suprafața Osseo Connect facilitează integrarea implantului în siguranță;
  • Previne inflamarea țesuturilor moi din jurul implantului;
  • Bio-estetic, durabil și eficient;
  • Garanție 20 de ani, oferita de producator, pe care pacientul o primește în clinica noastră.

Există contraindicații pentru un implant Bredent?

Contrar opiniilor neavizate, parodontoza nu este neapărat o contraindicație pentru implant, dacă sunt îndeplinite mai multe condiții:

  • dinții cu pronostic defavorabil pe termen scurt și mediu trebuie îndepărtați cât de curând posibil;
  • cavitatea bucală trebuie vindecată complet în urma bolii parodontale;
  • urmarea unor măsuri profilactice riguroase.

Implantul dentar este procedura pentru înlocuirea dinților pierduți cu cea mai mare rată de succes și durabilitate.

Implant Bredent vs. proteza sau punte dentară

Potrivit unor studii realizate de Academia Americană de Implantologie Dentară, implantul dentar reprezintă cea mai bună soluție de tratament pentru înlocuirea unui dinte lipsă. Fără a sacrifica funcționalitatea și estetica danturii.

Pierderea dinților afectează atât masticația, cât și o estetică facială. Fizionomia întregii fețe poate fi modificată de lipsa unui dinte, iar consecințele survenite nu se vor rezuma doar la ordinul fizic. Pentru a evita acel disconfort în socializare și pentru a nu mai fi nevoit să îți ascunzi zâmbetul, programează acum o consultație la clinica Green Dental din București. Noi utilizăm tehnologii digitale de ultimă generație, materiale premium si implanturi Bredent pentru a ne asigura că nu vei mai sacrifica plăcerea ta de a zâmbi.