Oferta implant dentar – Zâmbește natural din nou!


Pentru o dantură sănătoasă, regretele sunt tardive. Dacă măsurile de profilaxie nu sunt respectate la timp, complicațiile nu vor întârzia să apară. De la carii superficiale la parodontoză, la pierderea dinților, toate aceste efecte secundare ale unei igiene orale necorespunzătoare necesită tratament urgent. Poate că timpul rezolvă anumite probleme, dar cu siguranță, în stomatologie, așteptarea provoacă mai multe daune decât beneficii. Pierderea dinților mai ales este un motiv de îngrijorare care afectează atât fizionomia pacientului cât și stima sa de sine. Ramura stomatologiei cunoscută ca implantologie are rolul de a înlocui dinții lipsa sau grav deteriorați. Dacă dantura ta necesită un astfel de implant, clinica Green Dental aduce o veste minunată pentru tine: profita de oferta implant dentar acum! Iată de ce nu mai trebuie să stai pe gânduri:

Ofertă implant dentar Green Dental

Accidentările, cariile, vârsta sau boala parodontală pot afecta integritatea danturii. O dantură incompletă poate fi incomodă, lipsa dinților afectând vorbirea, aspectul și masticația. Răspunsul eficient la o astfel de dilemă este implantul dentar prin care dantura poate fi restaurată funcțional, având garanția durabilității.

Desigur, dinții lipsa nu afectează doar masticația și fizicul unei persoane, ci pot compromite sănătatea generala a cavității bucale, suprasolicitând dinții vecini și contribuind la deteriorarea structurii osoase de susținere. Implantul dentar suplinește rădăcina unui dinte natural, oferind sprijin solid pentru un nou dinte. Implanturile dentare sunt gândite precum o imitație a structurii rădăcinii dinților naturali.

Oferta Green Dental pentru implant dentar este destinată persoanelor care sunt edentate total, persoanelor cărora le-a fost recomandată purtarea protezei dentare. Sistemul de implanturi dentare Fast & Fixed de la Bredent cuprinde fie 4 implanturi pentru mandibulă, respectiv 6 implanturi pentru maxilar. Voucher-ele generoase, serviciile gratuite și beneficiile utilizării acestei oferte pot fi aprofundate urmărind acest link.

Ne bucurăm că mii de pacienți au decis să folosească implanturile dentare Bredent. Așteptăm ca tu să fii următorul. Iată de ce.

Despre implanturile dentare Sky Fast & Fixed de la Bredent

Ținem pasul cu cu progresele tehnologice și utilizăm în cabinetul nostru cele mai noi și eficiente metode de tratament. Implanturile Sky Fast & Fixed sunt o metodă de reconstrucție totală a danturii de care orice pacient se poate bucura.

Specialiștii Green Dental recomandă această tehnologie atât pacienților care necesită reconstrucție la nivelul maxilarului (arcada superioară) cât și la nivelul mandibulei (arcada inferioară).

Prima etapa a tratamentului se desfășoară pe o perioadă de nu mai mult de 24 de ore. Suntem mândrii că specialiștii noștri pot reda zâmbetul pacienților cu dinți ficși în doar o zi. Masticația nu trebuie întreruptă deloc după operație, iar viața socială poate continua fără interdicții. Garantam 100% osteointegrarea implanturilor dentare, asigurându-ne că pacientul se vindecă mai rapid decât în mod obișnuit prin tehnica PRFG, se reduce riscul de infecție și nu apar umflăturile. Datorită augmentărilor osoase, acest tratament reprezintă soluția ideală și pentru pacienții cu resorbție osoasă.

După cum am menționat anterior, timpul nu rezolvă nimic, ba chiar este dușmanul dinților tăi. Ia decizia corectă acum și profită de oferta implant dentar cât încă mai este validă! Îți stăm la dispoziție pentru o programare sau pentru mai multe detalii.