Cabinet Stomatologic București – Avantajele unor servicii premium


Dintr-o varietate de opțiuni, întotdeauna vom prefera superlativele. Nimeni nu s-ar mulțumi cu ceva satisfăcător când ar putea alege premium. În căutarea serviciilor dentare de top, există anumite criterii care fac diferența intre un cabinet stomatologic modern, ce utilizează tehnologii noi și stomatologia anilor 2000, bazată pe eugenol. Noi dorim să aducem în atenția ta care sunt criteriile principale de identificare a cabinetelor stomatologice moderne. Întrucât avem certitudinea calității serviciilor noastre, vom exemplifica fiecare criteriu cu ajutorul clinicii stomatologice Green Dental din București.

cabinet stomatologic

Green Dental, cabinet stomatologic verde

Ce înseamnă mai exact stomatologia verde? Ea își propune să reducă impactul clinicilor dentare asupra mediului înconjurător prin implementarea unui concept concentrat asupra tratamentelor minime invazive și tehnologiilor digitale. De asemenea, prin stomatologia verde, susținem un lifestyle sănătos preocupat majoritar de prevenție. În timp, această atitudine va reduce din incidența bolilor recurente.

Astfel, în conformitate cu principiile stomatologiei verzi, regândim fiecare aspect al serviciilor pe care le oferim atât pentru a contribui la dezvoltarea unei societăți durabile cât și pentru a impune un model de servicii la standarde înalte pentru generațiile viitoare de clinici dentare.

happy hour green dental

Tratamente eficiente, tehnologii moderne, echipă de specialiști

Un cabinet stomatologic de încredere la care pacienții apelează frecvent pentru orice tratament dentar este un cabinet care, pe lângă pregătirea specialiștilor, oferă accesul la tehnologii de ultimă generație. Iată o parte din tratamentele pe care le poți regăsi în clinica Green Dental din București:

  • Implantologie – anxietatea și insecuritățile provocate de un dinte lipsă vor dispărea odată cu acest tratament. Această soluție modernă este tratamentul ideal pentru astfel de probleme dentare.
  • Estetică Dentară – punem preț pe aspectul zâmbetului tău. Datorită tratamentelor noastre, orice transformare este posibilă, pentru a reda zâmbetul frumos și natural.
  • Ortodonție – Dacă dinții tăi sunt strâmbi, nealiniați corect sau îți dorești să corectezi mușcătura greșită, un medic specialist în Ortodonție îți poate oferi soluții personalizate.
  • Parodontologie – boala parodontală este cauza principală a pierderii dinților. Din acest motiv, am croit pentru pacienții noștri un tratament eficient, individualizat în funcție de forma clinică.
  • Endodonție – Tratarea infecțiilor sub control microscopic și construirea bazelor pentru tratament protetic se realizează în cabinetul nostru de către specialiști endodonți.
  • Chirurgie orală – In cazul în care tratamentul endodontic nu este realizabil, pentru salvarea dintelui se pot utiliza metode chirurgicale.
  • Profilaxie – întotdeauna am promovat profilaxia drept tratamentul obligatoriu pentru dantura noastră. Prevenția este soluția ideală. Igienizarea în cabinetul nostru implică 4 proceduri (detartraj, periaj profesional, air-flow, fluorizare) fiecare cu un rol bine stabilit pentru prevenirea afecțiunilor dentare.

Green Dental Bucuresti – Tratamente dentare premium

Serviciile Green Dental București se înscriu în grila premium a tratamentelor dentare nu doar datorită echipei de specialiști și a varietății de soluții ci și datorită tehnologiei moderne. De la tomografie computerizată la studio foto digital, de la Laserul Biolasse la Microscopul Zeiss, stomatologia digitală utilizată de acest cabinet stomatologic garantează un diagnostic rapid și corect, tratament minim invaziv, confort sporit și o rată minimă de eșec. Pentru a beneficia de serviciile noastre și de ofertele acestei veri, programează acum o consultație!