coroane dentare premium

Coroane dentare premium din zirconiu: superioare sau nu?


Sfera tratamentelor stomatologice a evoluat enorm, de la tehnologie, la materiale utilizate. Înainte, un compliment despre un zâmbet frumos era urmat de completarea “Probabil bei mult lapte” sau “E genetic, nu?” Acum însă, mulțumită stomatologiei moderne, un zâmbet frumos este mai accesibil ca oricând. Chiar și dinții distruși de odinioară pot fi restaurați cu materiale biocompatibile și solide. Astăzi, medicii dispun de materiale puternice, rezistente și biocompatibile care transformă cu ușurință estetica facială a pacientului. Dinții ușor îngălbeniți pot fi albiți prin procedee sigure, dinții afectați pot fi restaurați utilizând coroane dentare premium, spațiile interdentare pot fi corectate prin aparate dentare, iar lista continuă. De această dată, ne vom întoarce însă atenția asupra coroanelor dentare din zirconiu.

coroane dentare premium

Tot ce trebuie să știi despre coroane dentare premium

Coroanele dentare sunt menite să refacă sau să imite morfologia dintelui acoperit. Scopul lor este fie de a reface sau de a înlocui un dinte; iar în cazul dinților afectați de a-i întări.

Aceste piese nu sunt confecționate dintr-un singur material universal valabil, ci dintr-o varietate de materiale în funcție de nevoile clientului. Printre cele mai populare se numără metalul, ceramica sau porțelanul și zirconiul.

Despre coroanele dentare de zirconiu în comparație cu alte materiale

Zirconiul poate fi cel mai bine descris drept un oxid metalic similar cu ceramica, dar cu o rezistență mult mai crescută. Spre deosebire de ceramică, este o descoperire recentă, bazându-se însă pe un deceniu de utilizare cu rezultate excelente.
Dacă aceste coroane dentare din zirconiu sunt, prin urmare, o inovație recent apărută, coroanele dentare de porțelan pe suport de metal au acumulat aproximativ 60 de ani de popularitate.

Aceste coroane dentare premium pe suport de zirconiu se realizează prin frezare computerizată; și sunt o revoluție estetică pentru pacienții care suferă de defecte dentare. Pentru echipa Green Dental de experți în protetică dentară, cea mai bună soluție de restaurare a dinților o reprezintă coroanele pe suport de zirconiu întrucât oferă atât o durabilitate sporită cât și un aspect natural.

De ce te sfătuim să alegi coroane dentare premium pe suport de zirconiu

In primul rând datorită aspectului natural: Din acest punct de vedere, zirconiul este cu siguranță materialul pe care pacienții sunt sfătuiți să îl aleagă.

Apoi, la capitolul durabilitate, zirconiul câștigă din nou. Piesa protetică din zirconiu obținută prin frezare computerizată este net superioară ca durabilitate, dar și ca eficiență. Mai exact, materialul este mult mai prietenos danturii și ocolește multe probleme gingivale pe care un pacient le-ar întâlni utilizând alt material.

Un alt avantaj major al acestor coroane dentare premium din zirconiu este adaptabilitatea imediată. Coroanele din zirconiu sunt foarte ușoare și ca urmare se integrează perfect, fiind aproape insesizabile de pacienți.

Biocompatibilitatea este asigurată. Zirconiul este un material biocompatibil (cu alte cuvinte, acceptat de organism); care nu se oxidează din cauza fluidelor din cavitatea orală, și nu schimbă culoarea naturală a dinților. Pacienții alergici pot avea încredere totală în alegerea aceasta, întrucât zirconiul are o compoziție pură care nu va irita țesuturile dentare sau cavitatea bucală.

Luând în considerare toate beneficiile prezentate mai sus, clinica Green Dental a dorit să facă acest serviciu de instalare coroane dentare premium accesibil tuturor pacienților. Astfel a fost conceput pachetul promoțional pentru coroane dentare din zirconiu, cu un discount semnificativ pentru tine. În cazul în care costul stătea în calea zâmbetului perfect pentru tine, noi sperăm că această ofertă te va ajuta în a lua decizia potrivită.

coroane dentare premium