clinica de stomatologie

Clinică de stomatologie din București – Tratamente


Observăm că în mediul online există numeroase păreri și recomandări despre clinicile de stomatologie din București, iar foarte mulți pacienți nu știu ce tratamente ar trebui să urmeze sau la ce clinică de stomatologie să meargă. În acest articol, îți vom vorbi despre tratamentele pe care le poți face la clinica Green Dental din București.

clinica de stomatologie

Implant dentar

Implantul dentar este cea mai bună soluție pentru pentru a reabilita funcțional și estetic un zâmbet care este afectat de pierderea unuia sau a mai multor dinți. Principalul beneficiu pe care îl oferă implanturile dentare realizate de către un medic cu experiență vastă în implantologie dentară este osteointegrarea rapidă în osul natural. Astfel, perioada de vindecare va fi mai scurtă, iar pacientul va simți din nou confortul unei masticații normale și a unui zâmbet estetic pe termen lung.

Află mai multe despre acest tratament

Estetică și protetică dentară

Unul dintre motivele pentru care pacienții apelează la o clinică stomatologică este estetica zâmbetului. Vor să aibă din nou dinții frumoși și naturali, dar și încrederea de a zambi necondiționat. Iar stomatologia modernă oferă pacientului o varietate de soluții estetice de reabilitare orală. Indiferent de schimbarea pe care îți dorești să o faci, în clinica de stomatologie Green Dental poți alege să îți pui coroane ceramice E-MAX, fațete dentare NO-PREP (care nu necesită preparația dintelui), încrustații dentare sau poți opta pentru o albire dentară.

Află mai multe despre acest tratament

Ortodonție

Experiența medicului ortodont, varietatea aparatelor dentare disponibile, dar și programul de mentenanță pe care pacientul îl urmează până la finalizarea tratamentului ortodontic, sunt doar câteva dintre lucrurile de care sigur vei beneficia dacă te decizi să urmezi un tratament la clinica de stomatologie Green Dental. Problemele de aliniere incorectă a dinților pe arcadă, malocluzia (mușcătura incorectă), mici spații interdentare, dinții strâmbi, toate acestea se pot rezolva foarte ușor cu ajutorul ortodonției. Aspectul, poziția, orientarea sau funcționalitatea dinților sunt aspectele pe care medicul ortodont, prin intermediul tratamentului cu aparat dentar, te poate ajuta să le corectezi.

Află mai multe despre acest tratament

Parodontologie

Parodontologia este ramura stomatologiei care asigură sănătatea dintelui și a tesuturilor moi înconjurătoare (gingiile); tratând cu ajutorul laserului afecțiuni precum parodontoza, gingivita etc.

De obicei, această afecțiune este depistată în fază avansată deoarece, în mod aparent, dinții par a fi sănătoși. Cei mai mulți pacienți care suferă de parodontoză, se prezintă la medic în momentul în care pierderea dinților este ireversibilă, implanturile dentare fiind singura soluție de reabilitare. Îți recomandăm să vii la o consultație, chiar și dacă simptomele nu se prezintă ca fiind grave sau dureroase.

Află mai multe despre acest tratament

Endodonție microscop

Endodonția reprezintă ramura medicinei dentare ce se ocupă cu tratamentul afecțiunilor nervului dentar. Mai exact, aceasta implică obturații de canal și tratament conservativ. Tratamentul conservativ tratează o afecțiune a pulpei dentare cu scopul de a păstra integritatea dintelui natural. În clinica de stomatologie Green Dental din București tratamentele de endodonție se realizează cu microscopul. Astfel, prin precizia pe care o oferă un asemenea instrument, succesul tratamentului este asigurat.

Află mai multe despre acest tratament

Chirurgie orală

În cazul în care pacientul are nevoie de o reabilitare orală mai complexă prin augmentare osoasă sau sinus lifting, medicul propune pacientului ca parte din tratament și partea de chirurgie orală. Clinica de stomatologie Green Dental dispune de cele mai moderne tehnologii pentru a putea efectua extracții dentare, implanturi dentare, gingivectomii etc.

Datorită soluțiilor moderne de tratament și monitorizare a pacienților, disponibile în clinica de stomatologie Green Dental din București, etapa chirurgicală devine foarte confortabilă și lipsită de stres pentru pacienți.

Află mai multe despre acest tratament

Profilaxie

Pacienții clinicii Green Dental pot beneficia de o serie de tratamente de prevenire a cariilor sau a afecțiunilor dentare optând astfel pentru a le efectua regulat așa cum este recomandat. Detartrajele cu ultrasunete, periajele profesionale, air-flow-ul și fluorizarea sunt cele mai cunoscute și eficiente proceduri profilactice. O ședință de acest gen le va include pe toate cele 4 menționate. Rezultatele unui astfel de tratament sunt gingiile sănătoase, dinții sănătoși, respirația proaspătă și chiar restaurări protetice de durată.

Află mai multe despre acest tratament

Terapie – Clinică de stomatologie București

Caria dentară este cea mai frecvent întâlnită afecțiune dentară atât la adulți; cât și la copiii cu vârsta sub 2 ani. Principalul scop al clinicii Green Dental este ca tu, în calitate de pacient, să beneficiezi de un tratament corect, astfel încât să păstrăm integritatea dintelui pe termen lung. Dentina cariată va fi îndepărtată urmând să se obtureze pentru a obține un dinte sănătos și funcțional.

Află mai multe despre acest tratament

În funcție de patologia dentară prezentată de pacient, medicii clinicii Green Dental sunt pregătiți pentru a oferi cele mai sigure tratamente, de cea mai înaltă tehnologie și cu cele mai bune rezultate. Programează-te acum!

happy hour green dental