dinti albi

Totul despre dinți albi și cum îi poți obține într-un mod sănătos


Fiecare dintre noi își dorește un zâmbet perfect alb și strălucitor. Miturile despre sensibilizarea smalțului dinților în urma albirii dinților sunt nefondate în prezent; mai ales că procedura este realizată în clinică stomatologică, sub atenta monitorizare a medicului dentist. În acest articol îți vom vorbi despre cum poți să obții dinți albi într-un mod sănătos și ce recomandări au pentru tine medicii stomatologi de la clinica Green Dental din București pentru dinți  perfect albi.

Cauzele îngălbenirii dinților

Dintele are “un scut protector”, smalțul, care, fiind influențat de mai mulți factori, poate suferi schimbări de culoare. Factorii sunt de mai multe tipuri, ia-tă care sunt aceștia:

  • Alimentația – Datorită alimentelor închise la culoare sau cu un grad ridicat de aciditate și colorare(cafea, fructe de pădure, băuturi carbogazoase, condimente) smalțul este afectat și decolorat
  • Vârsta – Odată cu înaintarea în vârstă, în funcție de stilul nostru de viață, dintele suferă colorări care tind spre o nuanță de cenușiu sau gălben.
  • Fumatul – îngălbenirea dinților în cazul fumătorilor este cauza depunerii de nicotină pe smalțul dinților.
  • Lipsa igienei orale zilnice la domiciliu sau profesionale – Putem evita orice factor de îngălbenire, atâta timp cât ne îngrijim cum trebuie dinții. Lipsa unei îngrijiri corecte a dinților duce la ingalbenirea smalțului dentar, dar și la toate afecțiunile de toate tipurile.
  • Anumite tratamente medicamentoase

dinti albi

Dinți albi obținuți în cabinetul dentar

Există mai multe moduri prin care dinții tăi pot căpăta o nuanță de alb mai luminoasă. Două dintre acestea sunt reprezentate de albirea dentară cu laser sau albirea dentară cu lampa ZOOM. Înainte de a recurge la un tratament de albire dentară, pacientului i se recomandă profilaxia dentară. Dinții trebuie să fie curați, iar placa bacteriană și tartrul trebuie îndepărtate.

Procesul de obținere a unor dinți perfect albi, în cabinetul stomatologului, se face prin energie luminoasă cu plasmă al cărei rol este să accelereze efectele pe care le au substanțele aplicate pe suprafața dinților în prealabil. Înainte de începerea procesului de albire, pacientului i se aplică pe gingii o pastă pentru a se asigura protecția gingiilor. Această pastă nu va permite ca gingiile să sufere, protejându-le și izolându-se de substanțele destinate albirii dentare. Întreg procesul durează aproximativ 45 de minute. La finalul sesiunii vei avea o discuție cu medicul stomatolog despre regimul alimentar pe care va trebui să îl respecți timp de 24 de ore de la tratament. De asemenea, acesta îți va oferi și un set de indicații și recomandări care te vor ajuta să îți menții dinții sănătoși pe termen lung.

Avantajul principal al albirii dentare efectuate în cabinetul medicului este că ea se recomandă a fi repetată la fiecare 2 ani, datorită eficienței acesteia. Și timpul de execuție este de doar o oră. Te vei bucura rapid de dinți albi!

Dinți albi: Beneficiile albirii dentare efectuate în cabinetul stomatologic

Principalul avantaj al tratamentului pentru dinți albi efectuat în clinica stomatologică este că poate fi făcut într-o singură ședință; iar pacientul poate beneficia de o albire rapidă și eficientă.

Tratamentul pentru obținerea unor dinți perfect albi nu necesită anestezie deoarece tratamentul nu provoacă dureri sau discomfort. Nu in ultimul rând, albirea facută în cabinet se menține mai mult timp. Vor fi îndepărtate petele cauzate de alimente precum: cafea, băuturi carbogazoase, țigări, etc. Căldura emanată de laser sau de lampă nu irită sau afectează pulpa dentară.

Daca iti dorești să obții dinți albi intr-un timp scurt, îți recomandăm să încerci tratamentul nostru de albire cu plasma ZOOM si albirea dentara cu laser.

Pentru că îți vorbeam despre faptul că înainte de un tratament de albire, medicul stomatolog trebuie să se asigure că dinții tăi sunt sănătoși, avem pentru tine o ofertă specială HAPPY HOUR în care pentru doar 220 RON vei beneficia de o consultație de specialitate, un plan de tratament, detartraj, periaj profesional, air-flow și fluorizare, iar dacă vii cu un prieten, vei mai avea încă 10% reducere. Accesează acest link pentru mai multe informații despre ofertă.

dinti albi