Albire dentara, cel mai bun tratament pentru încrederea de sine


Medicina contemporană a trecut prin stadii de progres inimaginabil și de neprețuit. Foarte multe boli și-au găsit rezolvarea în secolul prezent, iar chirurgia demonstrează cât de mult a evoluat prin mii de proceduri revoluționare. Ce bine ar fi dacă s-ar găsi o operație pentru stima și încrederea de sine. O procedură medicală care să elimine insecuritățile și să ne facă mai încrezători în propriile forțe. Deși în prezent nu există o astfel de intervenție, echipa Green Dental are o soluție care se apropie foarte mult de rezultatul ideal: albire dentara. Printre cele mai populare căutări în limba română de pe Google se numără albire dentara Bucuresti. Indubitabil, dantura reprezintă un factor important care ne influențează stima de sine, însă pe cât de mult ne afectează aceasta, pe atât de ușor e de corectat. Când vine vorba de albirea dinților, noi îți putem oferi cea mai accesibilă soluție.

albire dentara bucuresti

În primul rând, să stabilim cauzele care ar putea determina nevoia de albire dentara.

Deși alimentația este de obicei etichetată drept inamicul numărul 1 al danturii, există și alte cauze care conduc la îngălbenirea dinților:

  • Factorii genetici – dacă părinții și bunicii tăi au avut dintotdeauna o nuanță gălbuie a dinților, atunci aceasta ți se va transmite și ție, indiferent dacă eviți anumite alimente dăunătoare danturii sau nu.
  • Fumatul – fumatul este nu doar inamicul principal al pielii ci și al danturii. Pe lângă culoarea dinților, țigara afectează și repirația și depunerile de tartru din cavitatea bucală.
  • Antibioticele sau alte medicamente pot influența culoarea dinților. Chiar și consumul ridicat de fluor poate conduce la striații albe pe suprafața lor.
  • Anumite boli de sânge sau afecțiuni hepatice sunt responsabile pentru discromia dentară, adică acea îngălbenire inestetică.

Iată ce poți face pentru a elimina sau preveni discromia dentară

Sunt numeroase tehnici moderne care te pot ajuta în acest sens. De la home bleaching (albire dentara acasa) până la professional bleaching (albire profesională), trebuie doar să îți dorești o schimbare a zâmbetului tău și vei găsi numeroase mijloace de a rezolva această insecuritate. Albirea acasă este foarte populară mai ales datorită costului scăzut. Recomandăm totuși să apelezi la un medic stomatolog care poate supraveghea întregul proces și care folosește instrumente și materiale testate clinic, de o calitate dovedită în timp. Bicarbonatul de sodiu nu va învinge niciodată tehnologiile laser. 🙂

Este important să accentuăm faptul că nu poți repeta procedura de albire dentara la câteva luni distanță de prima intervenție. O tehnologie de calitate combinată cu o igienă orală corectă te va asigura de cel puțin un an lipsit de griji în ceea ce privește nuanța zâmbetului tău. Procedura de albire poate fi reluată după 2 sau 3 ani.

Tehnologiile noastre de albire dentara Bucuresti dau rezultate imediate și incontestabile.

Lampa ZOOM Advanced Power emite lumină ultravioletă ce activează peroxidul de oxigen, substanță ce se găsește în gelul de albire. Utilizând acest procedeu, sunt necesare doar 45 de minute pentru obținerea unei culori mult mai luminoase, cu un efect îmbunătățit, garantat cu mai multe nuanțe. De asemenea, Laserul stomatologic Epic Biolase este ideal dacă îți dorești o albire rapidă, eficientă și minim invazivă.

Nu uita că cel mai bun chirurg pentru încrederea de sine ești tu însuți, prin alegerile pe care le faci. Alege să rezolvi acea insecuritate care nu îți dă pace. Alege să apelezi la un profesionist care să aibă grijă de zâmbetul tău. Echipa Green Dental te așteaptă la cabinet pentru un tratament de albire dentara Bucuresti!