igiena orala corecta

Zâmbet strălucitor și sănătos în 3 pași


Conform unui studiu realizat de către Academia Americană de Estetică Dentară; 99,87% dintre persoanele intervievate au afirmat că un zâmbet frumos joacă un rol important în dezvoltarea vieții sociale; 74% consideră că o dantura urâtă afectează cariera; iar 96% dintre acestea sunt de părere că zâmbetul si igiena orala corecta sunt esențiale în crearea unei impresii bune în relațiile sociale.

Dacă te numeri printre cei care recunosc importanța unei danturi perfecte, iată ce trebuie să faci pentru a-ți recăpăta încrederea în puterea zâmbetului tău:

1. Adoptă o igiena orala corecta

Este bine cunoscut faptul că o igienă orală corecta este cheia unui zâmbet sănătos. Este foarte important să folosești ață dentară în fiecare zi; o pastă de dinți cu fluor; o periuță de dinți de bună calitate cu perii moi, pe care să o înlocuiești la fiecare două luni. Ocazional poți folosi apa de gură pentru a evita apariția afecțiunilor gingivale. Mai mult, un control anual la medicul dentist și o ședință de profilaxie completă (detartraj, air-flow, fluorizare) o dată la 6 luni au o importanță crucială în prevenirea problemelor dentare.

2. Combate cariile dentare și înlocuiește obturațiile (plombele) din amalgam cu cele din compoziți minimi invazivi

Evoluția cariilor netratate care duc la pierderea dinților poate fi oprită prin aplicarea de obturații (plombe), incrustații și chiar coroane dentare în functie de caz. În baza principiilor stomatologiilor verzi pe care le-am implementat în clinica noastră, recomandăm și înlocuirea obturațiilor din amalgam cu cele din compoziți minim invazivi. Citește mai mult aici.

3. Apelează la soluțiile de albire dentară

O ședință de albire dentară îți transformă vizibil și pe termen lung zâmbetul.  Specialiștii noștri îți pot reda un zâmbet strălucitor de alb, asemănător cu cel al vedetelor de la Hollywood, în doar 45 de minute.

Fă primul pas în transformarea zâmbetului tău și programează-te acum! Completează formularul online de pe site www.greendental.ro sau sună la nr. de telefon: 0723 60 20 20 .