Clinica Stomatologica Sector 1 Eco-friendly – Green Dental


Alegeri, alegeri… ne perindăm printre rafturile supermarketului jumătate de oră căutând cea mai bună pastă de dinți, iar odată ce ne îndreptăm victorioși spre casierie, începem să ne întrebăm dacă am făcut alegerea potrivită. Aceeași dilemă se aplică și alegerii unei clinici stomatologice. Ești conștient că zâmbetul tău necesită îmbunătățiri dar nu știi la ce clinică să apelezi? Dacă locuiești în București, recomandarea noastră pentru o clinica stomatologica sector 1 este clinica Green Dental. Cu un portofoliu de zâmbete fericite construit pe baza a două decenii de experiență, clinica noastră se axează pe tratamente minim-invazive realizate cu ajutorul tehnologiei digitale.

Cauți clinica stomatologica sector 1?
Iată cum se diferențiază Green Dental de alte clinici

Green Dental este o clinică dentară cu specialiști în diferite ramuri ale stomatologiei, reușind astfel să oferim soluții optime pentru orice problemă dentară. Beneficiind de o echipa medicală multidisciplinară, putem trata probleme complexe de Implantologie, Estetică Dentară, Ortodonție, Endodonție, Parodontologie și Chirurgie Orală. În cei 20 de ani de existență am recuperat peste 11.000 de zâmbete.

Întrucât sănătatea danturii tale este prioritatea noastră, am conceput diverse soluții financiare pentru tratamente cât mai accesibile. Opțiunea de achitare în rate include dobândă 0% și poate fi răspunsul de care ai nevoie pentru a ajunge la zâmbetul mult dorit. În plus, pe site-ul clinicii rulează constant oferte și promoții pentru clienții noștri, cea mai recentă fiind reducerea la Sistemul de implant dentar SKY FAST & FIXED.

Tehnologia digitală Green Dental

Tratamentele noastre minim invazive și cu perioadă redusă de vindecare sunt posibile datorită tehnologiei digitale revoluționare. Dintre acestea, enumerăm câteva dispozitive indispensabile in clinica stomatologica sector 1 Green Dental:

 • LASERUL STOMATOLOGIC WATERLASE
  Utilizat atât in intervențiile simple cât și în cele complexe, acest aparat înlocuiește cu succes freza, turbina și bisturiul. Pulverizând apă pe timpul intervenției pentru a menține dintele hidratat, laserul oferă un tratament lipsit de durere.
 • SCANNER INTRAORAL DIGITAL 3SHAPE TRIOS REAL COLOR
  Scannerul este folosit pentru amprentarea 3D a danturii în culorile sale reale, astfel încât rezultatul tratamentului să se integreze complet în estetica dentară.
 • CENTRIFUGA ENDORET PRGF
  Centrifuga dentară, este poate printre cele mai importante inovații în stomatologie, deoarece oferă posibilitate de a recolta și genera plasma ce conține proteinele care grăbesc procesul de regenerare a țesutului afectat, dar și de a obține membrană naturală, înlocuind-o pe cea artificială și des utilizată în cazul unor proceduri stomatologice complexe precum sinus lift.
 • MICROSCOPUL ENDODONTIC ZEISS
  Cu ajutorul acestui microscop, canalul dentar este vizibil integral. Tratamentul endodontic sub microscop electronic ZEISS oferă precizie și eficiență garantată.
 • LAMPA Profesională ZOOM® Advanced Power
  Lumina ultravioletă a acestui dispozitiv activează peroxidul de oxigen din gelul de albire. Astfel, un pacient care solicită tratament de albire dentară va beneficia de un efect îmbunătățit și de un zâmbet mult mai luminos.

Deși ne-am străduit să concentrăm cât mai multe detalii despre clinica stomatologica sector 1 Green Dental București, acest articol reprezintă doar informațiile de suprafață. Pentru o analiză aprofundată, vă recomandăm să vizitați și paginile Stomatologie Digitală sau Tarife. Echipa noastră te așteaptă cu drag la o consultație!

happy hour green dental