clinici stomatologice Bucuresti

Top clinici stomatologice Bucuresti: Green Dental


La capitolul clinici stomatologice Bucuresti, capitala are un catalog vast de opțiuni. Întrebarea rămâne însă care este cea mai potrivită nevoilor tale. În articolul de astăzi vă vom exemplifica modurile prin care clinica noastră se diferențiază și care sunt beneficiile de care un pacient Green Dental se bucură.clinici stomatologice Bucuresti

Cauți clinici stomatologice Bucuresti? Află că Green Dental se axează pe inovare

Încă din anul 2007, când Green Dental deschidea porțile pentru primii pacienți, scopul clinicii noastre era cât se poate de clar: inovarea în stomatologie prin tratamente preventive, cu intervenții minim invazive utilizând cele mai noi tehnologii digitale.

Green Dental dorește ca pacienții ce ne trec pragul să beneficieze de tehnologie de ultimă oră dar și de o echipă de medici supraspecializați. Din acest motiv, membrii echipei noastre participă frecvent la traininguri și conferințe de specialitate, rămânând informați în legătură cu ultimele tehnici și tehnologii de tratament.

Clinica noastră dispune de 6 cabinete ultra performante, un laborator dentar și o echipă medicală multidisciplinară. De asemenea, suntem printre primii promotori ai stomatologiei verzi în România.

Stomatologia verde în clinica Green Dental

Prin stomatologia verde, clinica noastră reduce impactul nociv asupra mediului înconjurător, axându-se pe un concept bazat pe precauție, tratamente minime invazive și tehnologii digitale.

Urmând principiile stomatologiei verzi, contribuim la dezvoltarea unei societăți durabile și al unui mediu de lucru sănătos.

Obiectivele noastre în calitate de adepți ai stomatologiei verzi sunt următoarele:

  • Utilizarea tehnologiilor de ultimă generație pentru a spori eficiența tratamentelor
  • Eliminarea obturațiilor din amalgam care sunt considerate toxice, înlocuindu-le cu acelea din compozit fotopolimerizabil
  • Promovarea tratamentelor minim invazive.
  • Sincronizarea tehnicilor de sterilizare cu normele UE.
  • Reducerea consumului de energie electrică
  • Eliminarea responsabilă a deșeurilor dentare toxice

Clinici stomatologice Bucuresti – Prețuri accesibile la Green Dental

În clinica noastră de stomatologie, zâmbetul tău este prioritatea! Fiecare plan de tratament Green Dental este customizat în funcție de provocările fiecărui caz iar tu vei intra în posesia planului tău individual după prima ședință. Suntem de părere că prețul unui tratament nu ar trebui să fie factorul decisiv în defavoarea calității! Prin urmare, în clinica noastră serviciile stomatologice pot fi achitate în 20 sau 24 de rate lunare fixe cu dobândă 0%.

Ne dorim să fii 100% satisfăcut cu alegerea ta și să apreciezi raportul calitate-preț dar și grija pe care o purtăm zâmbetului tău. Pentru mai multe informații utile, accesează pagina noastră de promoții și alege pachetul promoțional de care ai nevoie! Sau contacteaza-ne direct folosind acest formular.

happy hour green dental