Tu știi ce implică igienizarea unui cabinet de stomatologie Bucuresti?


Agenții de curățare sunt omniprezenți, la fel ca reclamele la geluri antibacteriene care elimină 99% din bacterii. În lumea contemporană, imunitatea organismului primește atenția cuvenită, atât din partea consumatorilor cât și a furnizorilor. În calitate de experții în stomatologie, profesioniștii Green Dental au decis să explice ce înseamnă igienizarea unui cabinet de stomatologie Bucuresti și căror aspecte trebuie să le acordăm atenție suplimentară. Desigur, avem tendința să asociem tot ce înseamnă stomatologie cu mirosul pregnant de cabinet dentar. Dar ce este exact acel miros și de ce ne duce cu gândul la igienizare? Răspunsul la această întrebare plus alte informații importante despre igiena cabinetelor dentare le veți afla continuând să citiți articolul.

stomatologie bucuresti

Cum se realizează igienizarea cabinetului de stomatologie Bucuresti Green Dental?

Intervențiile chirurgicale stomatologice care presupun sângerarea cavității bucale prezintă un anumit risc de infecție; la fel ca oricare altă intervenție chirurgicală. Din acest motiv, specialiștii Green Dental trebuie să impună măsuri de protecție serioase în timpul acestor intervenții.

În clinica noastră dentară, instrumentele sunt păstrate în recipiente sau ambalaje speciale. Acestea se desigilează doar în fața pacientului și care, odată folosite, sunt introduse în autoclav pentru a fi sterilizate. Sterilizarea se realizează la temperaturi foarte înalte.

De asemenea, suprafeţele de lucru, pereţii şi tavanele cabinetului dentar sunt lavabile și curățate frecvent cu dezinfectant și alți agenți de curățare.

Mirosul specific clinicilor de stomatologie Bucuresti

Cu toții ne raportăm la un anumit element definitoriu pentru cabinetele stomatologice: mirosul specific. Dar ce este mai exact cauza acelui miros? Acesta rezultă în urma preparării unei substanțe care face parte mai degrabă din trecutul stomatologiei decât din prezent.

Eugenolul este substanța în cauză, iar acesta e utilizat la prepararea pastelor necesare în obturarea canalelor radiculare. Dorim să accentuăm faptul că utilizarea acestuia nu este eronată dar ar putea trăda în schimb un cabinet dentar cu practici învechite.

În prezent, un cabinet dentar modern ar trebui să integreze tehnologie de ultimă generație prin care să iți asigure un diagnostic rapid, confort sporit și rată minimă de eșec. Dintre aparatura high-tech folosită în cabinetul Green Dental, enumerăm: Laserul Stomatologic Waterlasse, Scannerul intraoral digital 3shape Trios Real Color, Laserul stomatologic Epic Biolase și Centrifuga Endoret PRGF.

În plus, cu ajutorul tehnologiei digitale, am reușit să reducem numărul radiațiilor emise în timpul radiografiilor și nu doar atât. În clinicile Green Dental, cancerul oral poate fi depistat încă din stadiul incipient, fără nicio durere, cu ajutorul lămpii Sapphire Plus Lesion Detection.

Prin acest articol dorim să asigurăm pacienții noștri de siguranța clinicii Green Dental și de atenția pe care o acordăm măsurilor de igienizare. Prioritizăm clientul și sănătatea acestuia, așa că nu am sacrifica sub nicio formă bunăstarea pacienților Green Dental.