stomatolog bun

Stomatolog bun? Află ce criterii trebuie să îndeplinească

Ultima modificare pe 23 iunie, 2022


“Știi și tu un stomatolog bun? Am nevoie pentru o plombă/o extracție/un detartraj.”

Cam în acest mod se fac recomandările pentru servicii stomatologice de calitate. Echipa noastră susține creșterea popularității unei clinici cu ajutorul marketingului prin viu grai. În fond, recomandarea de la pacient la pacient e cea mai bună reclamă! Însă există anumite criterii pe care un medic stomatolog bun ar trebui să le îndeplinească dar pe care unii pacienți nu le cunosc. Green Dental din București vine în ajutorul tău cu o listă de condiții pe care profesioniștii din domeniul stomatologic trebuie să le bifeze.

stomatolog bun

Un medic dentist preocupat de trecutul medical al fiecărui pacient

Știm că istoricul medical al unui pacient nu este un aspect care primește multă atenție, mai ales în cazul multor clinici dentare. Deși pare ceva mai puțin important, un stomatolog profesionist va căuta să afle cât mai multe informații medicale despre pacientul său înainte de a începe tratamentul. Cunoașterea bolilor anterioare, posibilelor alergii și a medicației unui pacient contribuie la personalizarea tratamentului potrivit pentru acesta.

Tehnologia folosită de un stomatolog bun trebuie să fie modernă

Nu te îngrămădi să ajungi primul pe scaunul unui medic dentist cu tarife ieftine; care utilizează strict radiografiile dentare pe film, condamnându-le pe cele digitale. Un medic dentist profesionist se va ține la curent cu toate progresele tehnologice și le va adopta gradual. În cazul în care clinica dentară pe care o frecventezi miroase foarte puternic a eugenol, atunci îți recomandăm să cauți și alte opțiuni.

În clinica Green Dental, vei găsi tehnologie performantă de ultimă generație și o echipă de medici instruiți și pregătiți să utilizeze cele mai noi metode de tratament. Datorită tehnologiei moderne iți putem oferi un diagnostic corect imediat, îți vom spori confortul și vom reduce din durata tratamentului, printre alte beneficii.  

Un medic dentist bun îți va cere o radiografie dentară recentă

Nu te gândi la radiografie ca la un cost în plus. Ia-o ca o necesitate în vederea efectuării unui tratament corespunzător. Înainte de orice intervenție, un medic dentist bun îți va cere radiografie dentară panoramică recentă, nu mai veche de 6 luni. Dacă nu ai una, îți va recomanda atunci anumite centre de radiologie dentară. Motivul principal este acela că radiografiile trădează acele afecțiuni care nu pot fi observate direct prin examinare, ci necesită o privire de ansamblu.

Atenția la normele de igienă

Dacă medicul tău dentist caută în dulapul cu ustensile utilizând aceleași mănuși pe care le folosește pentru a-ți examina cavitatea bucală, ar trebui să îți pui un semn de întrebare. De asemenea, fii atent și la instrumentele pe care acesta le folosește. În clinica Green Dental din București, sterilizarea instrumentelor nu este subiect de joacă. Este de fapt un aspect pe care echipa noastră îl tratează cu cel mai ridicat grad de seriozitate.

Un medic bun te face să te simți confortabil în cabinetul său

Mersul la dentist poate fi pentru mulți pacienți o sursă de anxietate. Atunci devine datoria medicului să îți elimine emoțiile și să creeze o atmosferă relaxantă. Un medic cu o atitudine prietenoasă va fi întotdeauna preferat de pacienți de toate vârstele.

Promitem că echipa noastră de specialiști din Bucuresti nu este doar complet pregătită ci și foarte prietenoasă! Dacă te afli în căutarea unui stomatolog bun in Bucuresti, certificat internațional și axat pe nevoile tale medicale, te invităm să ne vizitezi pagina Echipei și să ne contactezi pentru o programare!

happy hour green dental