Tarife stomatologice – în spatele cifrelor


La capitolul documentare online, “tarife stomatologice” este unul din cele mai utilizate criterii de căutare, urmat îndeaproape de locația cabinetului. Achiziționarea unui serviciu de calitate este intenția oricărui client. Fie că vorbim despre un gadget nou, o pereche de pantofi sau un tratament de estetică dentară, toți ne dorim investiții inteligente, cu un raport potrivit de calitate-preț. Tratamentele dentare nu fac excepție acestei reguli. Ce implică aceste tarife stomatologice? Mulți pacienți nu cunosc componentele care însumează tarifele finale. Medicii Green Dental vi le detaliază mai jos.

tarife stomatologice

Tehnologie avansată, direct proporțională cu tarife stomatologice

Prioritatea specialiștilor Green Dental este sănătatea dentară a pacienților. Din acest motiv, am aprobat și susținut noul val al stomatologiei digitale, bazate pe integrarea tehnicilor stomatologiei moderne, dar și a aparaturii high-tech. Acestea contribuie la eficientizarea diagnosticului, minimizarea ratei de eșec, managementul durerii, reducerea duratei de tratament, sporirea confortului și a vindecării zonelor de intervenție chirurgicală.

Dintre aparatura Green Dental, menționăm următoarele tehnologii: Laserul stomatologic Waterlase (înlocuiește cu succes freza, turbina și bisturiul), Tomografie computerizată CBCT (acuratețe maximă în diagnosticare), Laserul stomatologic Epic Biolase (reduce semnificativ sângerarea și perioada de recuperare post-procedură), oral cancer screening – Lampa Sapphire Plus Lesion Detection (depistează celule canceroase și pre-canceroase), lampa profesională Zoom® Advanced Power (tratament profesional de albire dentară), Spectrofotometrul “Easyshade” (pentru reproducerea cu exactitate a culorilor dentare) și The Wand (pentru anestezierea dentară controlată de computer).

Personal medical instruit în utilizarea celor mai noi metode de tratament

Echipa Green Dental este compusă din medici specializați în ramuri distincte ale stomatologiei, pregătiți să ofere soluții optime pentru fiecare pacient. De la Implantologie la Estetică Dentară la Ortodonție și Ortopedie dento-facială; specializările medicale ale membrilor echipei alcătuiesc împreună o paletă de servicii complexă și completă. Experiența profesională a membrilor echipei este în permanentă dezvoltare, întrucât aceștia își continuă formarea profesională cu numeroase cursuri de specializare. Pasiunea pentru zâmbete frumoase este un combustibil inepuizabil, la fel ca specialiștii Green Dental.

Tarife stomatologice speciale

Clinica Green Dental nu furnizează un serviciu identic pentru toți pacienții ci îl customizează în funcție de nevoile acestora. Aceeași abordare o aplicăm și soluțiilor financiare pentru clienții care beneficiază de tratamentele noastre. Pentru vizitele bi-anuale, există două tipuri de abonamente cu reduceri la tratamentele dentare. Însă înțelegem că există posibilitatea ca un tratament complex să te găsească nepregătit pentru a suporta costurile printr-o singură plată. Nu ai motive să te îngrijorezi, deoarece prin partenerii noștri financiari poți achita în 20 sau 24 de rate lunare fixe cu dobândă 0%.

Cu riscul de a ne repeta, prioritatea noastră este zâmbetul. Din acest motiv, utilizăm tehnologii avansate și tratamente digitale, investim în cursuri de specialitate și acordăm clienților diferite soluții financiare sau promoții speciale.