cabinet stomatologic bucuresti

Cum îţi poate schimba viaţa un zâmbet estetic şi funcţional?


Zâmbetul, acest gest simplu, dar care spune atât de multe lucruri, a devenit în ziua de astăzi un barometru. Acessta poate influenţa percepţia celor din jur asupra noastră. De aceea, vizitele într-un cabinet stomatologic Bucuresti ar trebui să fie realizate periodic.

Societatea în care trăim pune accentul tot mai mult pe felul în care oamenii arată, pe obţinerea succesului şi a unei vieţi cât mai pline. Însă nu toţi oamenii se pot bucura de acestea. Cu atâtea feţe zâmbitoare care ne privesc din reviste sau de la televizor, unii oameni au reţineri atunci când trebuie să se exprime natural.

Conform studiilor efectuate, peste 30% dintre adulţi zâmbesc de mai mult de 20 de ori pe zi. Aproape 14% dintre noi zâmbesc de cel mult 5 ori în acelaşi interval. Foarte puţin, dacă ne gândim că un copil zâmbeşte de peste 400 de ori pe parcursul unei zile.

Motivele pentru care oamenii nu mai zâmbesc la fel cum o făceau înainte sunt multe. Asadar, este bine ca aceştia să apeleze la ajutorul unui specialist atunci când apare o problemă. Amânarea nu este o rezolvare, ba din contră, efectele negative asupra sănătăţii fizice sau psihice se pot agrava în timp.

4 modalităţi prin care zâmbetul îţi poate schimba viaţa:

  1. Zâmbetul reprezintă un mod simplu de a-ţi îmbunătăţi starea de spirit. Astfel, te simţi mai bine şi mai atractiv pentru cei din jurul tău, bucurându-te de o viaţă socială foarte bună. Persoanele care zâmbesc sunt văzute de ceilalţi ca fiind deschise, optimiste, echilibrate.
  2. S-a demonstrat legătura dintre zâmbet şi îmbunatăţirea stării de sănătate generală, prin: reducerea nivelului de hormoni de stres şi creşterea celor responsabili de starea de bine, scăderea tensiunii arteriale şi întărirea sistemului imunitar. În plus, atunci când zâmbim muşchii faciali au un efect de lifting, ridicând trăsăturile şi făcându-ne să arătăm mult mai tineri şi mai sănătoşi.
  3. Zâmbetul te ajută să te bucuri de succes în carieră. Persoanele care zâmbesc la un interviu au şanse mai mari de a fi acceptate pentru post, pentru că par deschise şi încrezătoare în forţele proprii. De asemenea, zâmbetul inspiră siguranţă şi arată abilitatea de a reuşi în situaţii limită. Oamenii care zâmbesc des dezvoltă relaţii profesionale sănătoase cu colegii şi superiorii ierarhici.
  4. Oamenii care zâmbesc mai mult sunt credibili, inspiră competenţă şi reprezintă o sursă de încredere. La aceştia se poate apela oricând pentru a rezolva o situaţie importantă, atât în viaţa personală cât şi în cea profesională.

Nu lăsa problemele să îţi afecteze starea de bine! Dacă motivul pentru care nu zâmbeşti este unul medical, stomatologic, nu amâna vizita într-un cabinet stomatologic Bucuresti!

La Green Dental vei găsi medici care te vor ajuta să îţi recapeţi zâmbetul şi să redevii o persoană încrezătoare, veselă şi întotdeauna înconjurată de prieteni.

Echipa Green Dental este formată din medici cu experienţă, specializaţi în ţară şi în străinătate. Aceştia tratează cu aceeaşi dăruire cazuri de reconstrucţii orale totale dintre cele mai complexe.

Dacă îţi este teamă de vizita într-un cabinet stomatologic Bucuresti, află că nu eşti singurul! Dar amânarea acesteia nu îţi va rezolva problemele. Tratamentele efectuate în stadii incipiente durează mai puţin, sunt mai simple şi au un cost redus.

Pentru a facilita accesul la tratamente, în clinica noastră pacienţii beneficiază de soluţii financiare şi promoţii la tratamentele importante.