fatete dentare bucuresti

Tot ce trebuie să știi despre fațete dentare


Folosind fațete dentare, poți acoperi multe defecte ale zâmbetului tău cu efort minimal. Cu toții știm că un zâmbet frumos crește încrederea de sine însă, conform statisticilor, 99% dintre adulți susțin că zâmbetul îngrijit e un avantaj social și profesional. Mulți adulți recunosc că zâmbetul frumos face o persoană să pară mai atractivă. De asemenea, 75% dintre ei spun că un zâmbet neîngrijit îți poate influența în mod negativ cariera. Deci ce este de făcut în acest sens ? Răspunsul cel mai la îndemână pentru clinica Green Dental este: fatete dentare Bucuresti!

La capitolul fațete dentare Bucuresți, noi îți putem explica toate detaliile!

Pentru început, să stabilim ce sunt fațetele dentare – foițe subțiri de porțelan ce se aplică pe suprafața dinților. Acestea sunt restaurările cele mai fizionomice, dar și cele mai delicate, realizate din materiale care arată exact ca smalțul natural al dinților. Fatetele ceramice sunt rezistente la decolorare, îngălbenire, fisuri, fiind ușor de întreținut și complet insesizabile.

Acestea sunt utilizate de către specialiștii în estetică dentară pentru corectarea multor imperfecțiuni estetice ale zâmbetului precum forma, micile spații interdentare, marmorațiile, denivelările inestetice la nivelul dintelui sau culoarea acestora.

Dacă nu ai mai purtat fatete dentare, iată ce trebuie să știi.

fatete dentare bucuresti

1. Tratamentul cu fațete dentare nu necesită anestezic

În cazurile de hipersensibilitate dentară, pacientul poate solicita anestezie dar, procesul de fixare a fațetelor este unul nedureros și se realizează, în general, fără anestezic.

2. Procesul de realizare al fațetelor dentare este unul rapid, iar rezultate sunt vizibile în doar 2 ședințe

Datorită tehnologiei laboratorului propriu, procesul de realizare poate dura între 1 oră și 3 zile. Timp in care specialiștii să vor ocupa de crearea fațetelor personalizate nevoilor și dorințelor tale. În cadrul primei vizite sunt discutate așteptările tale privind aspectul zâmbetului, se realizează un set de fotografii și se iau măsurătorile necesare pentru realizarea fațetelor.

Ulterior, procesul de fabricare se desfășoară în laboratorul propriu Aspen. Aici un tehnician dentar, cu atenție și migală, folosește o metodă de stratificare a ceramicii pentru un rezultat impecabil. La a doua vizită acestea sunt gata pentru aplicare.

3. În general, aceste fatete dentare sunt foarte rezistente

Indiferent de dieta ta, vei descoperi că fațetele tale sunt foarte rezistente și că întreținerea lor nu necesită să renunți la anumite alimente. În schimb, mai multă atenție trebuie acordată modului în care mânânci aceste alimente.

4. Poți știi cum va arata zâmbetul tău, înainte de a începe tratamentul stomatologic

În clinica Green Dental din București, datorită tehnologiei Digital Smile Design, poți beneficia de simularea digitală a mai multor posibilități de tratament, astfel poți alege împreună cu medicul tău varianta optimă de tratament, previzualizând rezultatul prin animații și imagini de înaltă calitate.”

Clinica Green Dental din București dispune de trei modele de fațete dentare: Fațetă dentară din ceramică E-Max, fațetă dentară din ceramică E-Max No-prep și Fațetă Premium Aspen Digital Smile. Spre deosebire de fațetele care necesită șlefuirea dinților pe care vor fi aplicate, fațetele dentare „No-Prep” sunt reversibile și permit aplicarea lor fără șlefuire.

Fațetele dentare Aspen Digital Smile sunt realizate din zirconiu pur, printr-o tehnică artizanală în laborator, asistată de tehnologia CAD-CAM care îi păstrează 2 calități extraordinare: rezistența în timp și indestructibilitatea. Te așteptăm la noi să îți schimbi zâmbetul prin tratamentele noastre cu fatete dentare Bucuresti!