Dr. Vlad Gingulescu
Stomatologie generală

Dr. Vlad Gingulescu

Dr. Vlad Gingulescu a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie “Carola Davila” în anul 1997, dupa care și-a început imediat cariera ca medic dentist. Începând din 2017, s-a alăturat echipei Green Dental. Pregătirea și competențele sale în stomatologie îl recomandă în activitatea pe care o desfașoară în cadrul clinicii.
Dr. Luciana Șandru
Estetică dentară,Stomatologie generală

Dr. Luciana Șandru

Dr. Luciana Șandru a absolvit Facultatea de Medicina Dentara UMF „Gr. T. Popa” din Iași. Dna Dr. este un medic complet care are atât cunoștințele și experiența soluționării celor mai dificile cazuri clinice de Estetică Dentară cât și capacitatea de înțelege ușor dorințele pacienților și de a le transpune în realitate.
Dr. Andreea Papuc
Stomatologie generală

Dr. Andreea Papuc

Dr. Andreea Papuc a ales stomatologia din pasiune și redă de fiecare dată zâmbetul pacienților. În anul 2012 a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „GR. T. Popa Iași”, iar ulterior și-a continuat formarea profesională cu numeroase cursuri de specializare.
Dr. Paul Bores
Stomatologie generală

Dr. Paul Bores

Dr. Paul Bores este pasionat de medicina dentară și caută întotdeauna să ofere tratamente personalizate pacieților săi pentru zâmbete estetice și sănătoase. Încă de la începutul activității s-a remarcat cu un internship în California, Statele Unite ale Americii și s-a concentrat pe cursuri de formare naționale și internaționale.
Dr. Dan Straja
Stomatologie generală

Dr. Dan Straja

Dr. Dan Straja este un medic pasionat de zâmbetele frumoase. După încheierea studiilor de specialitate la Universitatea de Medicină Carol Davila, dr. Straja s-a dedicat odontologiei și stomatologiei conservative.
Dr. Vasile Brănici
Implantologie dentară, Stomatologie generală

Dr. Vasile Brănici

Dr. Vasile Brănici este specializat în Implantologie, Endodonție și Stomatologie Generală, fiind absolvent al Universității de Medicină Dentară și Farmacie "Gr.T. Popa " Iași. În anul 2012 a absolvit programul de Rezidențiat în Endodonție și a obținut Competență în Implantologie în cadrul UMF "Carol Davila" București.
Dr. Vanda Popa
Estetică dentară, Parodontologie, Doctor în Științe Medicale

Dr. Vanda Popa

Dr. Vanda Popa este membru al echipei Green Dental din 2007 și doctor în Medicină Dentară, cu specializări în Estetică Dentară, Parodontologie și Endodonție. Dacă îți dorești o transformare a zâmbetului sau suferi de o afecțiune parodontală, Dr. Popa îți poate oferi cele mai potrivite soluții de tratament realizate prin cele mai avansate tehnici dentare.
Dr. Ana Maria Drăgoi
Estetică dentară, Stomatologie generală

Dr. Ana Maria Drăgoi

Dr. Ana Maria Drăgoi este absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF “Carol Davila” din București și s-a alăturat echipei noastre în 2013. Preocupată de zâmbetele frumoase, Dr. Drăgoi este permanent implicată în programe de pregătire, fiind în prezent medic specialist în Estetică Dentară.